Klassifikation af sværhedsgrader

Her kan du læse mere om hvordan jeg har opdelt mine projekter i sværhedsgrader. Find det projekt og sværhedsgrad, der passer til dit behov!

Find kreative aktiviteter hos JossesKrea

Sværhedsgrader

Alle mine projekter henvender sig til familier med en fælles interesse for kreative projekter. Jeg har delt mine projekter op i sværhedsgrad og sat varighed på. Dette kan selvfølgelig varierer meget alt efter hvor meget sjov man har. Mine projekter er alle sat til en lav sværhedsgrad, da det er mit ønske, at alle skal have mulighed for at lege med. Projekterne er tildelt et lille mærkat alt efter sværhedsgrad. Brug dem til at finde dit næste projekt!

Projekterne og opskrifterne er helt simple og ligetil. Projektet indeholder få materialer og kræver ikke de store færdigheder. Projekterne med dette mærkat er særlig egnet til mindre børn. Se alle projekterne med sværhedsgraden let her!

Projekterne og opskrifterne er forholdsvis simple og kan let laves af alle. Projektet indeholder lidt flere materialer og er måske lidt mere udfordrende for børnene. Derfor er projekterne bedst egnet til at laves med de lidt større børn. Se alle projekterne med sværhedsgraden middel her!

Projekterne og opskrifterne er simple. De nødvendige materialer skal muligvis skaffes eller der er måske brug for værktøjer som en symaskine. Projekterne egner sig bedst til voksne som måske vil lave nogle spændende overraskelser til børnene. Se alle projekterne med sværhedsgraden svær her!