Samarbejde

Jeg er altid åben for nye samarbejder. Tænker du at vi kunne være et godt match? Læs mere omkring de forskellige muligheder for samarbejde jeg laver eller kontakt mig her i dag, for en uforpligtende snak.

jeg er altid åben for nye samarbejder

læs mere om samarbejde her

Jeg tilbyder lige nu, to former for samarbejde; affiliate marketing og fysiske kurser. Men jeg er også åben for andre former for samarbejde. Du er altid velkommen til at kontakte mig, såfremt et samarbejde kunne have interesse.
Ellers kan du læse mere omkring de to former for samarbejde nedenfor.

Affiliate/influencer marketing

På min Instagram profil har jeg i skrivende stund over 11.000 følgere, der aktivt følger med. Du er velkommen til at kontakte mig, for at få mere indblik i, hvor stor en rækkevidde jeg har.

Et samarbejde indebærer at vi er et match. Det vil sige at dit brand skal stemme overens med mit koncept, der er at inspirere familier til at være kreative sammen med deres børn.

Derudover skal jeg kunne stå ind for de produkter, som du sælger i din virksomhed. Det betyder at, inden vi kan begynde et samarbejde, skal jeg have testet og afprøvet produkterne.

Er vi et match, kan vi påbegynde et samarbejde. Her tilbyder jeg forskellige former samarbejde, der passer til jeres behov. Det kunne være:

  • At lave linking fra mine blogindlæg til jeres produkter, på jeres site
  • At jeg laver et blog-indlæg med reference og anbefalinger til jeres site
  • At lave opslag fra min Instagram profil, hvor jeg sætter jeres produkter i fokus
  • At lave anbefalinger fra story på min Instagram profil
samarbejde-affiliate-influencer-marketing
samarbejde-fysiske-workshops

Fysiske workshops

Jeg har tidligere været i Go Morgen Danmark og lavet fysiske workshops, hvor jeg har delt min viden om at være kreativ sammen med børnene. Jeg kan lave alle mulige former for workshops, hvor kreativiteten er i højsædet. 

Jeg kommer gerne ud og laver workshops i hele Danmark. Det kan både være workshops i i shoppingcentre, til børnefestivaler eller andre begivenheder. 

  • Brug genbrugsmaterialer til at være kreativ sammen med dine børn
  • Sådan planlægger du en sjov børnefødselsdag med masser af hjemmelavet pynt
  • Lav flot pynt til højtiderne sammen med dine børn
  • Og mange flere

Jeg laver gerne skræddersyet workshops, så de passer ind i jeres koncept.