om mig

Mit navn er Josephine

Jeg er mor til 2 og elsker at være kreativ sammen med dem.
Du kender mig måske fra min Instagram profil JossesKrea, hvor jeg deler ud af mine kreative projekter og sjove påfund.

Jeg er så glad, for at se dig her på min hjemmeside. Jeg håber, at du finder inspiration til projekter, som du selv kan lave sammen med dine børn.

josephine-om-mig

om josseskrea

JossesKrea startede som en profil på Instagram. Jeg oprettede profilen i 2021 og siden hen har det virkelig taget fart. Interessen for de kreative opslag med inspiration voksede, og det samme gjorde mine følgerskare.
Der er sket meget siden jeg startede Instagram profilen i 2021. Jeg har blandt andet været i Go’ Morgen Danmark og i skrivende stund, er jeg i fuld gang med at planlægge 2022.

Måske du kender min profil på Instagram. Hvis ikke så skal du vide, at jeg hver eneste uge deler inspirerende opslag, hvor jeg viser dig kreative projekter du kan lave sammen med dine børn (eller alene). Mine projekter er ikke bare en samling af perleplader og fingermaling på hvide lærreder. Det er sjove påfund, som du kan bruge til både de forskellige årstider, begivenheder eller endda til weekendens aktiviteter

 

om at være kreativ

Jeg har altid været utrolig kreativ. Men efter jeg fik børn, og i takt med at de blev ældre, blev det også sjovere og sjovere, at inddrage dem i mit kreative univers. I dag er det en del af vores hverdag. 

Jeg har altid elsket, at gøre noget ekstra ud af det, når der skulle holdes fester eller andre begivenheder. Efter jeg har fået børn, er det som om, at jeg har fået endnu mere frie tøjler, til at slippe min kreativitet løs. Alle de børnefødselsdage og andre sjove aktiviteter, som jeg kan lave for mine børn, er med til at gøre livet sjovere. 
Derudover er de mange børnefødselsdage med tema samt sjove weekendaktiviteter, hvor jeg kan overraske mine børn med en filmaften i ægte biografstemnning (men hjemme i vores egen stue), de største kærlighedserklæringer, som jeg kan give mine børn. Den glæde de udstråler, når de vågner op til en sjov dag, er ubeskrivelig. 

Men nu er det ikke kun mig, der er kreativ derhjemme. Det er mine børn selvfølgelig også. Når vi er kreative sammen betyder det 100% kvalitetstid. Samtidig er det afstressende, at skabe med sine hænder, man lader hjernen arbejde og børnene lærer en masse undervejs. 

om tankerne bag josseskrea

Hele konceptet og min mission med JossesKrea er, at få forældre, til at være mere sammen med deres børn og på en anerledes måde. Man skal ikke være sammen foran TV’et (hele tiden). Det er heller ikke kvalitetstid når alle medlemmer af familien sidder med hver deres computer, PC eller IPad. 

Men vi kan sagtens være sammen på en anden måde. Også uden at skulle bruge flere tusinde kroner på en tur i forlystelsespark. Mange af mine kreative projekter kan I lave få for midler. 

At være kreativ sammen med familien, og samles om et projekt, skaber samhørighed, det er lærende og det er 100% kvalitetstid sammen med børnene.

diy-kategorier-esther-og-alfred-og-krydderurtekasser-

JossesKrea er tilegnet mine to elskede børn; Esther og Alfred. 
I er de skønneste små assistenter og jeg nyder hvert eneste sekund sammen med jer.