find dit næste DIY projekt her

Årstider

Hvis ikke du skal være kreativ til årstiderne, hvornår skal du så være kreativ? 

Årstiderne er nemlig en oplagt mulighed, for at lade fantasien få frit spil og skabe hyggelige minder sammen med børnene. 

I denne kategori kan du se alle mine bud på sjove kreative DIY-projekter, du kan lave med dine børn til påske, halloween, fastelavn, jul og meget mere!

forside-nyeste-indlæg-aarstider-kategori-anerledes-paaskeaeg-kaniner

vi har masser af spændende projekter til dig

find dit næste projekt her

Årstider -kategorien indeholder en bred vifte af sjove og kreative aktiviteter, som du kan lave sammen med dine børn. Her i kategorien finder du også projekter i forskellige sværhedsgrader. Du kan læse mere omkring sværhedsgraderne her.

Årstider er en oplagt mulighed for at være kreativ sammen med dine børn. At gøre noget ud af årstiderne, er noget som jeg altid har gjort. Mine børn elsker det!

Når mine børn kan være med til at lave sjove DIY projekter, der passer til årstiden, så taler vi også meget om, hvorfor man fejre fx påske eller jul. På den måde lærer mine børn også en masse om den danske kultur, og på en sjov måde, så de kan huske det. 

Påskekanin

Kanin med en overraskelse. Vidste du at man kan sy i karton? Her er en ide til et alternativt påskeæg. De her kaniner er...

Læs mere

Spirekasser

Sådan kan du lave spirekasser Genbrug dine æggebakker og lav spirekasser. Jeg elsker genbrug og det at vi skåner milijøet. Samtiding ser jeg det...

Læs mere

Dinoer af æg

Sådan kan du lave dinosaurer af æggeskaller Foråret er på vej og påsken er lige om hjørnet. For os betyder det også at nedtællingen...

Læs mere