Dinoer af æg

Sådan kan du lave dinosaurer af æggeskaller

Foråret er på vej og påsken er lige om hjørnet. For os betyder det også at nedtællingen og (ikke mindst) forberedelserne til Alfreds fødselsdag er sat i gang. 

Når det kommer til mine børns fødselsdage, så tror jeg, at jeg er ligeså spændt som børnene er. En børnefødselsdag er nemlig en oplagt mulighed for, at slippe min fantasi og kreativitet løs indenfor et tema. 

Alfreds fødselsdagstema er dinosaurer. Derfor slog vi to smæk ved at puste æg til påske og bruge æggene til at lave disse sjove dinoer. 
Du kan blive inspireret til dit barns næste fødselsdag under begivenheder her

Projektet er så nemt at gå til, at du sagtens kan lave det sammen med dine børn. Derudover kræver det kun få materialer – og måske endda nogle du i forvejen har i dit hjem.

Sådan gør du

DET SKAL DU BRUGE

  • Æg (og skål)
  • Pap eller karton
  • Tuscher
  • Saks
  • Limpistol

FREMGANGSMÅDE

  1. Start med at puste æggene. Find en skål frem til æggehvide -og æggeblomme. Det gør du ved at lave 2 huller (1 i toppen og 1 i bunden). Pust ind over skålen.
  2. Find papir/karton og ten hoveder, ben, pigge osv.
  3. Klip delene ud. 
  4. Lim delene på æggene. Og voila! 

Jeg havde tænkt, at dinosaur-æggene skulle bruges til pynt i køkkenvinduet. Men der var Alfred og Esther ikke helt enige. Da vi var færdige med at lave dinoerne skulle de nemlig leges med. Og faktisk var jeg ret imponeret over, hvor godt de holdte. 

Skriv et svar